Bestyrelse og trænere


Bestyrelse

Formand og Sponsoransvarlig

Camilla Birkeland

formand@sonderborgsquash.dk

sponsor@sonderborgsquash.dk

 

Kasserer

Mikkel Hansen

kasserer@sonderborgsquash.dk

 

Træningsansvarlig

Stephanie Riding

 

Medlemsadministrator

Samuel Niclasen

medlem@sonderborgsquash.dk

 

Webmaster

Jesper Lorenzen

webmaster@sonderborgsquash.dk

 

Bygningsansvarlig

Henning Pallesen

 

 

Trænere for juniorer

Marc Reiss

Marc er dansker og har mange års erfaring inden for squash. Marc begyndte at konkurrere for juniorholdet i SSC og den dag i dag er han på senior holdet i SSC. Marc har deltaget ved mange undervisninger og begivenheder i sin sportslige karriere, så hans bidragelse til holdet er meget vigtig og uundværlig.

Andreas Küttel

Andreas har stor lidenskab for sport og helt specielt for squash. Andreas er fra Schweiz, men bor nu i Sønderborg med sin familie, hvor de har boet nogle år. Andreas er sportsmand med mange oplevelser i bagagen. En fremragende sportskarriere som professionel skihopper. Andreas er verdensmester og har deltaget i OL 3 gange. Hans viden og tolkning af sporten sammen med hans gode humør gør, at træningen er ekstra spændende og lærerig.

Ivan Abad

Ivan er fra Spanien og har kun boet 1½ år i Sønderborg sammen med sin familie. Ivan har stor erfaring, viden og uddannelse indenfor sportstræning. Ivans familie i Spanien har ejet, ledet og arbejdet i sportscentre med forskellige aktiviteter i mere end 40 år. Ivan er også på SSC seniorhold og er en af de ’hårde’ drenge i klubben.